Agentúra LE REN

Crazy couture 2010 zavŕšila kolekcia Dolce Vita

Tlačová správa,  15. novembra 2010

Agentúra Le Ren a jej líderka Renáta Lenčéšová si dali záležať, aby tohtoročná  150- minútová módna, vlasová a vizáž šou Crazy couture poskytla pol tisícke náročných divákov pastvu pre oči. Ostatný nedeľný novembrový večer sa vo Veľkej sále Divadla Andreja Bagara niesol v znamení atraktívnej prehliadky hravosti, dynamiky, inšpirácie a príjemného spoločenského relaxu.

Cieľom Crazy couture je zviditeľnenie všetkého, čo robíme. Aj dobročinných aktivít. Má byť sviežou správou najmä pre tých, s ktorými spolupracujem, alebo by som rada spolupracovala,“ vraví autorka originálneho projektu Renáta Lenčéšová. Za rok zorganizuje okolo 30 kurzov vizáže a školení vlasovej úpravy. „Zväčša je dopyt po technikách a postupoch líčenia, prehliadkovom make-upe, foto a televíznom make-upe, aplikáciách na telo či spoločenských účesoch. Práve v týchto dňoch pripravujeme školenie vlasových strihov s Ištvánom Farkašom a kurz make-up artist, imagemaker a kurz štylistika,“ vraví Renáta Lenčéšová. Agentúra Le Ren sa organizačne podpisuje približne pod jedno veľké výpravné podujatie mesačne. „Sú to prehliadky a program pre obchodné centrá po celom Slovensku a firemné akcie,“ dodáva organizátorka, pre ktorú je vždy najdôležitejšia spokojnosť publika.

Šnúru týchto podujatí už po piaty raz koncom roka zavŕšila šou Crazy couture. A z roka na rok je o ňu väčší záujem - moderátor Richard Herrgott kvôli nej pricestoval až Prahy, módny návrhár Antonio Martino zo slnečného Talianska, jeho kolega Petr Kalouda z Čiech a medzinárodne uznávaný, špičkový kaderník Ištván Farkaš z Maďarska. Šaty, korzety kostýmy, overaly, kožušiny, doplnky priniesli so sebou aj módne návrhárky Zlatica Hujbertová, Katarina Halasova, Zuzana Bottková, Lea Némethová a Nora Somsedíková. Ich modely predvádzali profesionálni modeli a modelky, i známe tváre z TV Joj či Markíza.

Šokoval body painting absolventky Akadémie umení v Banskej Bystrici Andrey Jackovej. Blysli sa avantgardné dielka vizážistov a vlasových stylistov – Lívie Boliešíkovej, Ľudmily Piptovej, Hany Havettovej, Miriam Kanásovej a Dušana Beloviča. Výnimočný spoločenský večer okorenili - tanec manželov Mariety a Milana Plačkovcov a melódie, ktoré vylúdil hráč na originálnych rustikálnych nástrojoch s rozprávkovým menom Benjamín Hronč.

Nechýbali značkové  okuliare s ručne osadenými kameňmi z Francúzska, svadobné  šaty či móda na každú príležitosť. Tak ako večer uviedla titulná snímka dvorného fotografa agentúry Le Ren Daniela Zachara, uzavrela ju spoločná čaša vína v kaviarni DAB. Viac info na www.vizaz.sk a www.svadbaonline.sk.

Top slávnosť  módy, vizáže a stylingu Crazy couture

Tlačová správa, 29. októbra 2010

Už piaty ročník módnej, vlasovej a vizáž šou CRAZY COUTURE 2010 sa uskutoční  v nedeľu 14. novembra o 18,00 h v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Autorom atraktívneho a originálneho projektu je Renáta Lenčéšová a jej agentúra LeRen. V tomto roku podujatie  organizuje v spolupráci s Mestom Nitra pod záštitou primátora Jozefa Dvonča.

V sekcii módna prehliadka sa s avantgardnou i elegantnou tvorbou predstavia návrhári Antonio Martino, Petr Kalouda, Zlatica Hujbertová, Katarína Halasová, Zuzana Bottková, Lea Némehová a Nora Somsedíková. V časti hair styling a visage sa budú prezentovať Paviel Rochnyak, Ištván Farkaš, Andrea Jacková, Dušan Belovič, Lívia Boliešíková, Ľudmila Piptová, Miriam Kanásová a Hana Havettová. No predovšetkým vlasoví stylisti a vizážisti, ktorých vyškolila Renáta Lenčéšová. Je medzinárodne známa ako imagemakerka, vizážistka a tímlíderka agentúry a vizážateliéru LeRen. Porotkyňa na Majstrovstvách SR vo vizáži a organizátorka  súťaže Vizážista roka. „Crazy couture je vyvrcholením našej celoročnej práce,“ konštatuje.

Noblesným spoločenským večerom budú sprevádzať moderátori Miriam Kalisová a Ivan Kopáč, v kultúrnej časti programu očaria profesionálnymi tanečnými výkonmi Milan a Marieta Plačkovci.

« Máj 2018 »