AD-STYLE

Nové  módne trendy na FEMME FATALE v Nitre

Tlačová správa, 7. novembra 2010

FEMME FATALE nazvala novembrovú módnu prehliadku značky AD-STYLE jej autorka, organizátorka a módna návrhárka, Nitrianka Daniela Abelovská. V piatok 5. novembra v Penzióne Quartett v Nitre jej jesennej, zimnej a spoločenskej kolekcii odevov a obuvi v nostalgickom štýle 30-tych rokov smoth-jazzovo kontrovali Tibi a Dagy. Hair styling si vzala na starosti Maria Diaz–Metrix.

Prezentovaná kolekcia jeseň2010/zima2011 bola ukážkou kombinácii materiálov, štýlov a strihov. Veď móda je predovšetkým hra so strihmi, farbami a materiálmi. Od našich začiatkov v roku 1990 kladieme dôraz na kvalitu – a to strihov, vypracovania, i textílií. Ale aj na variabilitu, univerzálnosť a nositeľnosť,“ hovorí Daniela Abelovská. AD-Style je slovenská odevná značka, ktorá sa zrodila pred dvadsiatimi rokmi v Nitre.

Naša móda nepozná vekové kategórie, ani obmedzenia,“ pokračuje módna dizajnérka. „Pekná žena - to nie sú iba šaty. Dôležitá je jej osobnosť, a na veku vôbec nezáleží. Podľa mojich skúseností sú pre osobnosť ženy dôležité osobné vyžarovanie a primerané sebavedomie. Ak si žena udrží postavu, kondíciu a celkový dobrý vzhľad, oblečením môže celú svoju snahu vhodne vyzdvihnúť.“

Prehliadkou Femme Fatale sa AD-STYLE chcel módnej verejnosti pripomenúť a upozorniť, že netreba slepo podliehať módnym trendom. Oveľa dôležitejšie je vypracovať si vlastný štýl, ktorého súčasťou je zakrytie nedostatkov a zvýraznenie predností konkrétnej postavy. V tomto smere robia aj komplexné imidž poradenstvom, vrátane vybudovania si šatníka, „aby obliekanie nebolo pre ženy nočnou morou, ale zábavou.“

Viac informácií o trendoch, materiáloch a módnych doplnkoch je na stránke www.ad-style.sk