01

september, 2019 nedeľa

09:30

Konštelácie

Systemické ŠKOLSKÉ a ORGANIZAČNÉ KONŠTELÁCIE – Bratislava

Centrum Radosť

Bratislava ,

SYSTEMICKÉ KONŠTELÁCIE sú obľúbenou zážitkovou metódou osobného rozvoja, ktorá obletela a zmenila dnešný svet. Funguje na základe fenomenologického prístupu a princípu usporiadania systémov, ktorých sme súčasťou. V praxi ide o tvorbu pocitových a priestorových modelov toho (udalosti, vzťahy, ľudia) čo je a pôsobí v nás a na nás, keďže všetci sme súčasťou celku. Motiváciou účastníkov postaviť si konšteláciu je väčšinou […]

SYSTEMICKÉ KONŠTELÁCIE sú obľúbenou zážitkovou metódou osobného rozvoja, ktorá obletela a zmenila dnešný svet. Funguje na základe fenomenologického prístupu a princípu usporiadania systémov, ktorých sme súčasťou. V praxi ide o tvorbu pocitových a priestorových modelov toho (udalosti, vzťahy, ľudia) čo je a pôsobí v nás a na nás, keďže všetci sme súčasťou celku.

Motiváciou účastníkov postaviť si konšteláciu je väčšinou túžba odstrániť problém v rodinnej, vzťahovej, partnerskej, pracovnej, finančnej, firemnej, školskej, zdravotnej alebo príbuzných oblastiach.

Výsledkom je oslobodenie sa od opakujúcich sa nepríjemných situácií alebo emócií a ich dôsledkov až do úplného vymiznutia nežiaducich aspektov doterajšieho života.

Za dieťa stavia konšteláciu rodič – bez jeho prítomnosti.

Program: od 9,30 h – registrácia, od 10, 00 h – informačný  úvod a stavanie konštelácií s prestávkou na obed. Predpokladaný záver workshopu o 17,00 h.

Energetická výmena: 48 eur, pri postavení osobnej konštelácie 68 eur. Aj keď si nepostavíte vlastnú konšteláciu, Vaša prítomnosť Vám zaistí riešenie tých tém vo Vašom živote, ktoré sú harmonizované v skupine počas seminára.

Vedie: konštelárka, lektorka, terapeutka a koučka SILVIA MARISI Struhárová (SR, ČR, VB, ŠP a FR).

Miesto: Centrum Radosť, Lýcejná 4, Bratislava

top