20

november, 2020 piatok

Zážitkový sebarozvoj

Individuálne KONŠTELÁCIE podnikania a PRÁCE

Centrum Šťastná rovnováha

Bratislava,

Systemická práca venovaná harmonizácii a zbaveniu sa záťaží v oblasti pracovnej, podnikateľskej, školskej, finančnej či firemnej. Systemické poradenstvo, práca, terapie a konštelácie sú efektívnou, overenou a vyhľadávanou metódou osobného rozvoja, ktorú cca pred štvrťstoročím vyvinul Bert Hellinger. Najskôr sa používala na harmonizáciu rodinných systémov a doslova obletela svet. Do sveta práce, organizácií a podnikania ju […]

Systemická práca venovaná harmonizácii a zbaveniu sa záťaží v oblasti pracovnej, podnikateľskej, školskej, finančnej či firemnej.

Systemické poradenstvo, práca, terapie a konštelácie sú efektívnou, overenou a vyhľadávanou metódou osobného rozvoja, ktorú cca pred štvrťstoročím vyvinul Bert Hellinger. Najskôr sa používala na harmonizáciu rodinných systémov a doslova obletela svet. Do sveta práce, organizácií a podnikania ju rozvinuli a aplikovali Gunthard Weber, Insa Sparrer, Matthias Varga von Kibéd, Jan Bílý, Zdenka Tušková a Jakob Stam. Individuálne systemické poradenstvo a konštelácie poskytujú „rontgenový snímok“ danej situácie vrátane súvislostí,  inšpiratívne náhľady dynamiky systému a cestu k efektívnemu a zmysluplnému riešeniu. 

Termín je venovaný: Vašej osobnej ceste k vedomej prosperite – stavu, keď sa vám darí.

Získate: vstup do toku prosperity, hojnosti a úspechu, návod a odpovede ako na to, zrkadlo zo systemického koučingu.

Máte možnosť: postaviť si vlastnú konšteláciu prosperity, pozorovať a naučiť sa, ako na to.

Lektorka: SILVIA MARISI (SR, ČR, FR, ŠP a VB)

Cena: 68 eur

Vstup si zakúpite v našom e-shope. Presný čas si dohodnete na info@profitmedia.sk alebo 0907743283.

top