15

január, 2021 piatok

Online kurzy

Online kurz NÁVOD NA PSYCHICKÚ POHODU

,

Priatelia, počas núdzového stavu a obmedzenia stretávania Vám ponúkame efektívny sebarozvoj a prácu na osobnom a duchovnom raste prostredníctvom hodnotných ONLINE PROGRAMOV A KURZOV. Veľmi nápomocný a podporujúci je návod, AKO BYŤ V PSYCHICKEJ POHODE (v súčasnom čase veěkých zmien, neistoty a veľkého prerodu jednotlivcov, ľudstva a planéty Zem). V konkrétnych krokoch sa dozviete a […]

Priatelia,

počas núdzového stavu a obmedzenia stretávania Vám ponúkame efektívny sebarozvoj a prácu na osobnom a duchovnom raste prostredníctvom hodnotných ONLINE PROGRAMOV A KURZOV.

Veľmi nápomocný a podporujúci je návod, AKO BYŤ V PSYCHICKEJ POHODE (v súčasnom čase veěkých zmien, neistoty a veľkého prerodu jednotlivcov, ľudstva a planéty Zem).

V konkrétnych krokoch sa dozviete a naučíte, ako sa v akejkoľvek situácii naladiť na pozitívnu vlnu nadhľadu a tvorby v radosti a vnútornej rovnováhe.

Obsah je prehľadne rozdelený do 7 častí, ktoré tvoria video a audio – nahrávky, skriptá, praktické testy, príklady a príbehy zo života.

Energetické vyrovnanie: 58 eur

Nie sme platcovia DPH.

Kurz si zakúpite cez náš e-shop.

top